Annons

Annons

Ny styrelse i Södra Norrlands friidrottsförbund

Ede3f2ac Df80 4693 Bb01 3Ddfdeee45c4 Per Jutterström, ordförande Södra Norrlands friidrottsförbund

Under årsmötet den 17 februari valdes följande personer att utgöra distriktets styrelse för verksamhetsåret 2024:

 

  • Per Jutterström från Kvissleby (ordförande)
  • Anders Åkerman från Kramfors
  • Urban Åström från Sundsvall
  • Mats Höglund från Härnösand
  • Oscar Antonsson från Uppsala

Mats är den mest framträdande representanten för en förening, Brännans IF. De övriga medlemmarna i styrelsen är löst kopplade till sina respektive föreningar, vilket skapar vissa utmaningar. Det finns ett intresse av att stärka styrelsen genom att involvera fler krafter under året, särskilt från de större arenaföreningarna.

 

Ord från distriktets nya ordförande Per Jutterström;

-Styrelsen kommer redan denna vecka konstituera sig och ha ett första möte.
Som nyvald ordförande ser jag framför mig att så fort som möjligt kalla arenaföreningarnas ordförande till möte samt att i höst få till en planeringskonferens med ett innehåll som han locka ett brett deltagande från många föreningar. Utöver det är viktigast att bygga upp en struktur över styrelsearbetet samt försöka skapa någon eller några fler kommittéer.

Enligt verksamhetsplanen är utbildning, mötesplatser och tävlingar de tre huvudsakliga fokusområdena.

Samtidigt som vi välkomnar den nya styrelsen, vill vi även passa på att tacka de avgående styrelsemedlemmarna Jan Holmsten, Veronica Lundgren, Lena Andersson och Lisa Svedberg för deras engagemang!

Relaterade nyheter

1 (1)
Pararesan

Välkommen till en digital träff om parafriidrott tillsammans med Svensk Friidrott samt distrikten Norra och Södra Norrland. Oavsett förutsättningar och ambitioner i föreningen är du välkommen att komma och lyssna; ta del av goda exempel, lära dig mer…

LÄS MER