Annons

Friidrott 7-10år Central start 2 april

Gotlands och Stockholms Friidrottsförbund bjuder härmed in till en utbildning för ledare i barngrupper i ålder 7-10 år och ingår som en del i friidrottens utbildningsmodell för barn och ungdomstränare.

Annons

Målgrupp: Målgruppen för kursen är framförallt ledare för barngrupper i friidrottsföreningar. Inga särskilda förkunskaper krävs. De kursdeltagare som har vilja, engagemang och intresse för barn och barns idrottande har alla förutsättningar att bli en bra ledare! 

Innehåll: Kursen ger en kort introduktion till ledarskap och barns utveckling, men handlar framförallt om att ge deltagarna en verktygslåda som ger goda förutsättningar att bygga upp en bra friidrottsverksamhet för barn där introduktion av friidrottens löp-, hopp- och kastgrenar kombineras med lekar, stafetter, hinderbanor samt gymnastik- och styrkeövningar. 

Datum: 2 april kl.12-18 och 22 april mellan kl. 09.00 – 14.00

Plats: Tibblehallen 5/Tibblehallen - Täby.

Anmälan:   Senast den 26 mara via denna länk: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1720085

Avgift: 1600 kr/deltagare faktureras föreningen efter avslutad kurs och inkluderar föreläsningar, praktikpass, kurslitteratur. I kursen ingår även SISU Idrottsutbildarnas webbaserade introduktionsutbildning för tränare, som ska genomföras mellan kurstillfälle 1 och 2. 

Bidrag: Föreningen erhåller efter utbildningen ett bidrag om 600 kr per godkänd deltagare. (= närvaro på båda kursdagarna)

Återbud: Skall alltid meddelas via e-post till bo.wikmark@08fri.se Återbud som sker senare än 3 dagar före kursstart debiteras med 500kr (gäller även sjukdomsfall som ej verifieras med läkarintyg.
Utbildare: Anna-Karin Wikström: anna-karin@wikstrom.org

Övrigt: Egen mat medtages vid bägge tillfällena. Kom ombytta då utbildningen innehåller praktiska moment. Kallelse skickas till anmälda den 27 mars.
  
Frågor: Besvaras av verksamhetschef Bo Wikmark bo.wikmark@08fri.se
eller utbildare Anna-Karin Wikström: anna-karin@wikstrom.org

Inbjudan PDF: Central 7-10år April 2023. Friidrott 7-10år

Annons

Annons

Relaterade nyheter