Annons

Annons

Hammarby Friidrott Liten
Hammarby Friidrott söker Sportchef

Som sportchef i Hammarby Friidrott kommer du att ha det övergripande ansvaret för föreningens friidrottsverksamhet vilket innebär att säkra bredden och utveckla elitverksamheten. Du kommer tillsammans med dina kollegor på föreningens kansli ta fram m…

Läs mer
Ultimate OCR 2023 114
Åkersberga SK arrangerar SM och DM i OCR

Den 18 maj går den åttonde upplagan av hinderbaneloppet Ultimate OCR av stapeln. Loppet arrangeras tillsammans med Åkersberga SK och Svensk Friidrott som i år har utsett Ultimate OCR till Sveriges första SM i OCR - Standard Course.

Läs mer
Varlager 2023 Gotland Sthlm
Anmälan öppen till sommarens läger 13-14 år

Ungdomar från Gotland-Stockholms föreningar inbjuds till sommarläger den 17-19 juni i Södertälje. Välkommen till en aktiv och rolig start på sommarlovet, träffa kompisar från andra föreningar och förberedelser inför säsongens fortsatta tävlingar.

Läs mer
Funktionär 5940
Utbildning Teknisk ledare 13-14 april

Gotland-Stockholms Friidrottsförbund inbjuder till utbildningen Teknisk ledare. Kursledning är det rutinerade radarparet Hans Thysell och Christer Ludvik. Vi välkomnar deltagare från alla distrikt.

Läs mer
Valberedning
Valberedningen kompletterar

Inför Gotland-Stockholms stundande årsmöte onsdag 13 mars kompletterar valberedningen sitt förslag med en kandidat till ordinarie ledamot i distriktsstyrelsen från Gotland samt en personlig suppleant.

Läs mer
Iudm 12 17
Senaste tidsprogram för helgens IUDM

Över sexhundra ungdomar gör drygt 1900 starter i distriktsmästerskapen för 12-17 åringar i Sätra Friidrottshall 17-18 februari. Se slutliga tidsprogrammen samt tävlingens PM.

Läs mer
Utbildningsplan
Välkommen till årets utbildningar

Gotland-Stockholm presenterar distriktets preliminära utbildningsplan för 2024. I menyn Utbildningar Utbildningsplan finner du en preliminär plan som justeras löpande när nya uppgifter fastställs.

Läs mer
Valberedning
Valberedningen informerar

Inför Gotland-Stockholms årsmöte den13 mars har valberedningen tillfrågat berörda i nuvarande distriktsstyrelsen samt revisorer om de står till förfogande för att kandidera för ytterligare en mandatperiod alternativt avböjt omval.

Läs mer
Tavlingsregler
Förlängd anmälningstid

Med förhoppningar om att nå fler deltagare till stundande distriktsdomarutbildning förlänger vi anmälningstiden till 11 januari. Utbildningen inleds med teori söndagen 14 januari i Sätra Friidrottshall och praktik sker i samband med distriktmästerka…

Läs mer
Fgp Sätra
Stjärnspäckad FGP-premiär

Lördag 3 februari är det dags för premiären av årets Folksam Grand Prix när stora delar av den svenska friidrottseliten samlas i Sätra Friidrottshall. Det är ett spännande friidrottsår som väntar och Folksam GP Stockholm Indoor blir en första värdemä…

Läs mer
Jubilarer 999
Finbesök när Sätra Friidrottshall fyllde 25 år

I samband med Lucia-spelen firade Sätra Friidrottshall 25 år och på plats fanns fyra av svensk friidrotts största som nu finns på väggen i form av storformatsbilder – Daniel Ståhl, Angelica Bengtsson, Michel Tornéus och Moa Hjelmer.

Läs mer
Decembermingel Liten
Decembermingel - tema trygghet

Vi välkomnar tränare på luciafika i Sätra Friidrottshall den 13 december, drop in kl 18.30-20.30. Utöver att umgås bidrar vi med lite inspiration kring hur vi kan arbeta med trygghetsfrågor i våra föreningar.

Läs mer
Ordforandeklubba
Årsmöte 13 mars 2024

Datum för Gotland-Stockholms Friidrottsförbunds årsmöte 2024 är fastställt till onsdagen den 13 mars i Sätra Friidrottshall.

Läs mer
Start
Starterutbildning 1-3 december i Sätra & Sollentuna

Välkommen till Gotland-Stockholms Friidrottsförbunds Starterutbildning. Vi startar med teori fredag 1 december kl. 17.30 i Sätra Friidrottshall. Därefter praktik lördag och söndag 2-3 december i samband med SAYO Indoor i Sollentuna.

Läs mer
Gravljus
Mona Snäckerström har gått bort

Tidigare ordförande Mona Snäckerström i Gotlands Friidrottsförbund har lämnat oss i sorg och saknad. Mona blev 69 år och kämpade mot cancersjukdom den sista tiden.

Läs mer
Satrahall
Clinic lång häck 12 november

Gotlands-Stockholms Friidrottsförbund bjuder härmed in till en djuplodande ”Clinic” i häck, för tränare och ledare med aktiva 12-17 år söndagen 12 november i Sätra Friidrottshall.

Läs mer
Terrangdm Foto
Terräng DM 14 oktober

Löparnas Vänner, Spårvägens FK och Turebergs FK hälsar välkommen till "Öppna" Gotland-Stockholm Friidrottsförbunds mästerskap i terränglöpning 2023.

Läs mer
Sätrahall
Grenskola diskus start 27 september

Gotlands-Stockholms Friidrottsförbund bjuder in till en djuplodande ”grenskola” i diskus rotationskula för aktiva i åldrarna 14–17 år och tränare för denna ålder. Kastintresserade utanför denna åldersgrupp är välkomna att anmäla sig i mån av plats. F…

Läs mer
Kastring
Start Grenskolor v.36 - Slägga+Vikt och Diskus

Grenskola Slägga + Vikt startar tisdag den 5 september på Enskede IP med Patrick Lindfors Sista anmälan söndag den 3 september. Grenskola Diskus startar onsdag den 27 september på Sätra IP med Benn Harradine Sista anmälan söndag den 23 september. M…

Läs mer
Inbjudan RM utomhus 2023

På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet inbjuder IFK Märsta till Regionsmästerskap för 13-14 åringar den 16-17 September 2023. OBS! Alla anmälningar och uttagningar görs av Gotlands o Stockholms Friidrottsförbund. Mer information kommer inom kort.

Läs mer
Friidrott Central Utbildning 12-14 år

Denna kurs ingår som en del i Svensk Friidrotts utbildningsmodell för barn- och ungdomstränare. Friidrott 12 – 14 år är en kurs för dig som har minst ett års erfarenhet av att vara tränare och vill lära dig mer om friidrottsträning i pubertetsåldern.

Läs mer
Kurs Friidrott 10-12 år

Friidrott 10–12 år ingår som en del i friidrottens utbildningsmodell för barn- och ungdomstränare och SISU:s Grundtränarutbildning för tränare är inkluderad.

Läs mer
Valberedningen informerar - val 2023

Gotlands och Stockholms Friidrottsförbunds styrelse ska enligt stadgar bestå av ordförande och 5-8 ledamöter. Vid varje distriktsårsmöte väljs ordförande på ett år och halva antalet ledamöter på två år.

Läs mer
ELTIDSUTBILDNING Januari 2023

Föreningarna inom Gotlands - Stockholms Friidrottsförbund erbjuder tillsammans ett av landets bredaste tävlingsutbud och distriktets ambition är att med utbildning möta behovet av så många och kompetenta tävlingsfunktionärer som möjligt. Funktionär E…

Läs mer
Friidrott 7-10år Central start 2 april

Gotlands och Stockholms Friidrottsförbund bjuder härmed in till en utbildning för ledare i barngrupper i ålder 7-10 år och ingår som en del i friidrottens utbildningsmodell för barn och ungdomstränare.

Läs mer
08Frilagetsvealandsmasterskapeneskilstuna2022
Information RM Inomhus 18-19 mars 2023

Den 18-19 mars är det Regions Mästerskapen (tidigare Svealandsmästerskapen) 13-14år inomhus 2023 i Stockholm/Sätra Friidrottshall. Bifogar information från Jeanette Sténson Hallgren, som denna gång är projektledare för Gotland-Stockholmslaget. Då det…

Läs mer
Regionsmästerskapen 2023

Regionsmästerskapen (RM) ersätter tidigare Svealandsmästerskap, och vi kommer nu att tävla i de nya distrikten och regionerna. Gotland-Stockholm kommer detta år prova att dela distriktet i två delar, östra laget och västra laget (lista med föreningar…

Läs mer