Annons

Annons

Inbjudan IUDM 18-19 februari 2023 Sätra Friidrottshall Slutligt Tidsprogram och PM

Den 18-19 februari arrangeras IUDM 2023 för Gotlands o Stockholms Friidrottsdistrikt i Sätra Friidrottshall och är ett samarrangemang med distriktets föreningar. IUDM är denna gång en helt enskild tävling för 12- 17 år., Se bifogad inbjudan med anmälningslänk och bifogat Tävlings PM, samt funktionärs PM Nu med Slutligt tidsprogram.

FYI IUDM kommer även till viss del vara uttagningsgrundande för RM (13-14år) den 18-19 mars, även detta i Sätra Friidrottshall.
IUDM 2023 kommer vara ett samarrangemang.
Distriktet kommer behöva hjälp och i.o.m. detta fördela ut funktionärsuppdrag/grenstationer på deltagande föreningar i distriktet.
Mer information om detta skickas till föreningar i separat mail.

Mycket trevligt att se att så många anmält sig, vi har därför behövt justera tidsprogrammet. Det slutliga tidsprogrammet ligger nu fast och kommer inte att justeras mer,

Tillsammans ser vi till att detta blir en friidrottsfest för dig som tävlar första gången och vill få ett personligt rekord eller om du jagar nya segrar, allt detta på Sätra Friidrottshalls snabba banor (Svenskt rekord på 60m och 6 nya hallrekord under Folksam GP)

Välkomna!

Relaterade nyheter

Jubilarer 999
Finbesök när Sätra Friidrottshall fyllde 25 år

I samband med Lucia-spelen firade Sätra Friidrottshall 25 år och på plats fanns fyra av svensk friidrotts största som nu finns på väggen i form av storformatsbilder – Daniel Ståhl, Angelica Bengtsson, Michel Tornéus och Moa Hjelmer.

LÄS MER