Annons

Stjärnspäckad FGP-premiär

Fgp Sätra Bilder på några av stjärnorna från Folksam Grand Prix premiären. Foto: Deca Text&bild och Svensk Friidrott

Lördag 3 februari är det dags för premiären av årets Folksam Grand Prix när stora delar av den svenska friidrottseliten samlas i Sätra Friidrottshall. Det är ett spännande friidrottsår som väntar och Folksam GP Stockholm Indoor blir en första värdemätare för ett flertal av våra stjärnor. Säkra dina biljetter nu.

Annons

- Det känns så härligt att återigen få välkomna den svenska friidrottseliten till Sätra Friidrottshall och årets första Folksam Grand Prix, säger David Fridell som är verksamhetschef för Marathongruppen som arrangerar tävlingen tillsammans med Svensk Friidrott.

- 2024 är ett häftigt friidrottsår med tre stora internationella mästerskap på arena, och att kunna erbjuda högklassiga tävlingar på hemmaplan är jätteviktigt för att dels kunna ge så många svenskar som möjligt chansen till välkomna rankingpoäng, dels stärka den totala attraktionskraften för vår sport.

Folksam GP Stockholm Indoor bjuder på hög klass i samtliga grenar och bland de svenska stjärnor som kommer att finnas på plats kan nämnas Thobias Montler, Melwin Lycke Holm, Maja Åskag, Tilde Johansson, Andreas Kramer och Emil Danielsson.

Dessutom bjuds publiken på riktigt kulgodis när Fanny Roos får mäta sina krafter mot dubbla regerande världsmästaren Chase Ealey.

Tävlingen sänds på SVT, men allra häftigast blir upplevelsen såklart på plats. Tävlingarna startar kl 15.30. Dina biljetter säkrar du här.

Annons

Grenprogram Folksam GP Stockholm Indoor

Kvinnor: 60 m, 400 m, 1500 m, stav, längd, kula.

Män: 60 m, 800 m, 1500 m, 60 m häck, längd, höjd.

Annons

Annons

Relaterade nyheter