Annons

Annons

Friidrott Central Utbildning 12-14 år

Denna kurs ingår som en del i Svensk Friidrotts utbildningsmodell för barn- och ungdomstränare. Friidrott 12 – 14 år är en kurs för dig som har minst ett års erfarenhet av att vara tränare och vill lära dig mer om friidrottsträning i pubertetsåldern.

Denna kurs ingår som en del i Svensk Friidrotts utbildningsmodell för barn- och ungdomstränare.

Målgrupp och förkunskapskrav
Friidrott 12 – 14 år är en kurs för dig som har minst ett års erfarenhet av att vara tränare och vill lära dig mer om friidrottsträning i pubertetsåldern. För att bli antagen till kursen måste man ha blivit godkänd på kursen Friidrott 10 – 12 år. Alternativt kan motsvarande kunskaper uppvisas på annat sätt - kontakta då GOSTHs utbildningskommittée.


OBS! ANMÄLAN OCH MER INFO, FINNS UNDER UTBILDNING - TRÄNARE, SÄSONG 23/24!


Innehåll/utbildningsmål
Efter genomgången kurs ska deltagarna känna till några tekniska betoningar och kunna instruera i alla friidrottens grenar, veta vilka faktorer som är särskilt ”träningsbara” under pubertetstiden och ha en grundläggande förståelse för hur träning kan periodiseras under ett träningsår och kunna skilja på allmän förberedelseperiod, tävlingsförberedelseperiod och tävlingsperiod.

Anmälan
Senast den 22 september via formulär på www.08fri.se > UTBILDNINGAR > Tränare > Anmälan.
https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1773342

Bifogade filer
Inbjudanfriidrott1214arhost2023

Relaterade nyheter

Jubilarer 999
Finbesök när Sätra Friidrottshall fyllde 25 år

I samband med Lucia-spelen firade Sätra Friidrottshall 25 år och på plats fanns fyra av svensk friidrotts största som nu finns på väggen i form av storformatsbilder – Daniel Ståhl, Angelica Bengtsson, Michel Tornéus och Moa Hjelmer.

LÄS MER