Annons

Sätra IP öppnar & friidrottshallen får sommarschema

Satra Ip

Sätra IP iordningsställs för friidrottens verksamheter med omedelbar verkan och friidrottshallens sommarschema börjar gälla från den 13 maj.

Annons

Den sedan länge planerade upprustningen av Sätra IP har tvingats skjutas upp till vinter/våren 2025 eftersom en överklagan (LOU=lagen om upphandling) inkommit gällande den sk upphandlingen (= val av utförare). Ärendet ligger i skrivandets stund hos förvaltningsrätten och beslut förväntas dröja.

Friidrottshallen

Måndagen den 13 maj övergår friidrottshallens öppethållande till sommarschema som gäller till och med onsdagen den 19 juni

  • måndagar kl 15-20*
  • onsdagar kl 15-20*
  • torsdagar kl 15-20*

*med reservation för ev avvikelse, se anslag i hallen.

Den 20 juni är hallen stängd och öppnas åter måndagen den 5 augusti (tider presenteras i slutet av juli) för att åter stänga helt i september när bland annat installationer ska utföras enligt ny takbelysning, ny resultattavla (led) med tillhörande grentavlor samt justerings-/säkerhetsarbeten i kula/viktburen.

Annons

Träningsavgift

Träningsavgiften i hallen är fri under sommaren för aktiva som innehar kort 1 för säsongen 2023/24.

Aktiva 15 år (födda 2009) och äldre som tillhör Gotland-Stockholms friidrottsföreningar tillåts träna på angivna tider till en kostnad på 100kr/tillfälle. Avgiften ska erläggas med swish och registreras hos hallpersonal före träning.

Annons

Annons

Relaterade nyheter