Annons

Annons

Tränar/ledarutbildning - Friidrott för barn 7 oktober och 22 oktober 2023

Exempel

Gotlands och Stockholms Friidrottsförbund bjuder härmed in till en utbildning för ledare i barngrupper i ålder 7-10 år och ingår som en del i friidrottens utbildningsmodell för barn och ungdomstränare.

Målgruppen för kursen är framförallt ledare för barngrupper i friidrottsföreningar. Inga särskilda förkunskaper krävs. De kursdeltagare som har vilja, engagemang och intresse för barn och barns idrottande har alla förutsättningar att bli en bra ledare!

Kursen ger en kort introduktion till ledarskap och barns utveckling, men handlar framförallt om att ge deltagarna en verktygslåda som ger goda förutsättningar att bygga upp en bra friidrottsverksamhet för barn där introduktion av friidrottens löp-, hopp- och kastgrenar kombineras med lekar, stafetter, hinderbanor samt gymnastik- och styrkeövningar.

Höstens utbildningar hittar ni även under sektionen utbildning på hemsidan!

OBS! Datum för Grundutbildningen (Digitalt) som är obligatoriska:

Omgång 1:  Torsdag 7/9 kl 18-20 och lördag 16/9 kl 8-12 
Omgång 2: Måndag 13/11 kl 18-20 och lördag 25/11 kl 8-12 
Länk skickas ut senare

Anmälan
https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1781090

Bifogade filer
Inbjudanfriidrottforbarnht2023

Relaterade nyheter

Ultimate OCR 2023 114
Åkersberga SK arrangerar SM och DM i OCR

Den 18 maj går den åttonde upplagan av hinderbaneloppet Ultimate OCR av stapeln. Loppet arrangeras tillsammans med Åkersberga SK och Svensk Friidrott som i år har utsett Ultimate OCR till Sveriges första SM i OCR - Standard Course.

LÄS MER