Annons

Annons

För löpning arrangerar Svensk Friidrott utbildning i två steg som syftar till att ge föreningarna kunskap och redskap för att starta och utveckla löparverksamhet för åldersgruppen 16 år och äldre. Utbildningarna har titlarna "Löpledare" och "Löptränare" och vid slutet av varje utbildningstillfälle ges möjlighet till certifiering.

Om utbildningen

Utbildar ledare som kan leda grupper där deltagarna vill löpträna för att komma igång, hålla sig i form och professionalisera sin löpträning.

Efter genomförd utbildning och godkänd slutuppgift får deltagaren ett certifikat och en digital symbol att använda i kommunikationen kring föreningens löpverksamhet. Symbolen kan även med fördel tryckas på ett träningsplagg som är bra att använda i samband med träningarna, så att gruppen även marknadsförs för utomstående under passen.

Anmälan

Utbildningen anordnas lokalt av våra distriktsförbund. Det finns även möjlighet att gå samman med andra föreningar i distriktet och anordna ytterligare utbildningstillfällen. 

Läs mer och anmäl er direkt via ert distrikts webb eller tag direktkontakt för att stämma av kommande utbildningstillfällen och få den information ni behöver.