Annons

Annons

Utvecklingsträff för kastarna vittnar om stora framsteg

Pckast Utvecklingsträffen innehöll bland annat teknikanalys. Här ser vi Emilia Malmehed, IF Göta.

Prestationscentrum kast hade i helgen träff för aktiva och tränare i tunga kast. Anders Axlid, ansvarig för PC kast, säger att det blir spännande säsonger framöver.

I helgen arrangerades en central utvecklingsträff i kula, diskus och slägga i Växjö hos Prestationscentrum kast. Träffen var för aktiva och tränare i gruppering landslag i dessa grenar och ett 40-tal slöt upp. Bland annat stod träning, teknikanalyser och individuella utvecklingssamtal på programmet. Ansvariga var Johanna Wikström, Mats Olsson, Stellan Kjellander, Kjell Bystedt, Mattias Jons och Anders Axlid.

– Det är alltid värdefullt att träffas och stämma av, och inspirerande med dialogen mellan församlade kastare och tränare, säger Anders Axlid, ansvarig vid Prestationscentrum kast och fortsätter:

– Många aktiva har gått framåt i höst, det ska bli spännande att följa utvecklingen mot både inomhus- och utomhussäsong.

/PC kast, Anna-Lena Pettersson

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER