Uppmuntra föreningens ungdomar med hjälp av Ungdomsmärket! Märket är ju ett utmärkt sätt att på ett konkret sätt uppmärksamma deras prestationer.

Märket finns för fyra olika åldersgrupper:
* 16-17 år - vit emalj (guld, silver, brons)
* 14-15 år - grön emalj (guld, silver, brons)
* 12-13 år - blå emalj (guld, silver, brons)
* 11 år och yngre - röd emalj (guld)

Läs de rekommenderade stipulationsgränserna för de olika märkesvalörerna i den här filen. Märket är uppdaterat med det nya grenprogram som gäller från och med sommaren 2014. Under hösten 2020 uppdaterades märket med gränser för terränglöpning och mångkamp. 

I linje med det nya regelverket för barn har även kraven för barn 11 år och yngre ändrats. För att erhålla det röda märket behöver deltagaren genomföra en mångkamp och ett terränglopp, inget fokus på resultatet. Med detta vill vi bidra till ett mångsidigt tränings-och tävlingstänk, även för barn.

Ungdomsmärket beställs från vår leverantör Hallmans
 
Ni gör er beställning via mail till order@hallmans.nu. Vid frågor och funderingar kan ni nå Hallmans via Per Blomström på 08-580 80 188
 
Vid beställning måste leverans och fakturaadress finnas med (inte box-adress) Ni ska även skriva kontaktperson och mailadress. För att få sms-avisering så ange även mobilnummer. Pris: 18:-/st.