Annons

Annons

Folksam Topp2

Komplett första-hjälpen väska för idrottsklubbar!

Se till att er förening har den absolut bästa och mest kompletta första-hjälpen vid skada:
– Rejäl väska som tål idrottens vardag.
– Passar lika bra i bredd och motion som elitnivå.
– Lättöverskådlig för snabb hantering av skador.
– Innehåller Första-hjälpen broschyr.
– Samtliga produkter och väskan håller högsta kvalité.

Här kan du se innehåll och köpa väskan till specialpriset 899 kr.

Försäkringslösningar för föreningen: fördelarna med utökat skydd hos Folksam

Har du koll på klubbhusets skydd vid oförutsedda händelser? Är datorerna och utrustningen försäkrade vid inbrott eller brand? Utöka ert skydd till ett bra pris!

Du vet säkert att din förening automatiskt har ett grundskydd hos Folksam, tack vare att ni är anslutna till Svenska Friidrottsförbundet och Riksidrottsförbundet. Grundskyddet heter RF Föreningsförsäkring Bas. Den innehåller bland annat en ansvarsförsäkring och en styrelseansvarsförsäkring – men täcker inte om ni råkar ut för till exempel brand eller vattenskada.
Vi hjälper dig gärna se över ert skydd, och ordnar ett bra pris för din förening. Läs mer om både grundskyddet i Bas och om det utökade skyddet i Mellan och Stor på Folksams webbsida, här!

Försäkring för aktiva (som föreningen kan teckna)

Föreningar anslutna till Svenska Friidrottsförbundet måste teckna olycksfallsförsäkringen för de aktiva som tävlar och är över 16 år. Premien är 35 kronor per aktiv med 14 000 kronor som maxkostnad per förening och år.
För de aktiva som är på väg mot eliten kan föreningen eller den aktive själv även teckna en vårdkostnadsförsäkring. Försäkringen hjälper idrottaren tillbaka efter skada och tecknas via förbundet.

För mer information om Vårdkostnadsförsäkringen se kontakt i högerspalten.