Annons

Annons

Ta chansen att arrangera Riksmästerskap i OCR 2024

OCR genrebild

Är er förening intresserad av att arrangera ett riksmästerskap i OCR 2024? Nu har ni chansen, för Svensk Friidrott söker just nu arrangörer till fyra olika distanser.

Precis som 2023 planerar vi att genomföra riksmästerskap (RM) i OCR på tre individuella distanser även under 2024: Short course (3–5 km), Standard course (12–15 km) och sprint (cirka 400m). Vi kommer också att bjuda in till RM i stafett – en gren som inte har mästerskapsstatus i år.

Det går att ansöka om att få arrangera RM på alla fyra distanserna, alternativt ett, två eller tre av loppen. Det är alltså inte givet på förhand om vi söker en, två, tre eller fyra arrangörer, utan kombinationen av inkomna ansökningar får avgöra hur mästerskapsprogrammet utformas.

Sista ansökningsdag för de föreningar som är intresserade av att stå som värd för OCR-mästerskap nästa sommar är onsdagen den 21 juni. Klicka på länken för att ansöka.

 

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

OCR genrebild
Webbinarium: OCR-nyheter 2022

Få insyn i hur OCR-året 2022 ser ut. Måndagen 31 januari kl. 18.00 bjuder Svensk Friidrott in till webbinarium där tävlingskalendrar, landslagsledare och RM står på schemat bland annat.

LÄS MER