Annons

Välkomna till höstens hetaste webbinarium om terränglöpning

Löprundan

Är du intresserade av löpning och vill veta mer om terräng? Då är den 13 oktober ett datum du ska markera i kalendern! Svensk Friidrott anordnar ett webbinarium där ett gäng oerhört kompetenta deltagare delar med sig av sina kunskaper. Välkomna!

Annons

Hösten är här och terränglöpning står på schemat för många av våra friidrottare. Runtom i Sverige arrangeras det stora som små lopp där formerna ofta är enkla och okomplicerade.

Men vilken betydelse har terränglöpningen för en friidrottare? Och vad tycker våra ansvariga på Prestationscentrum Medel- och Långdistans om tränings- och tävlingsformen?

Den 13 oktober arrangerar Svensk Friidrott ett webbinarium där några av våra mest meriterade terränglöpare, Ida Nilsson och Mustafa Mohamed, deltar. Duon kommer att reda ut vilken betydelse terränglöpningen har haft för dem och vad man som aktiv kan tänka på.

Innan dess kommer Ulf Friberg (PC Medel- och långdistans), Johan Wettergren (dito) och Lorenzo Nesi (landslagsledare) att berätta om sin syn på terränglöpning.

Vi kommer även att träffa Calle Nilsson, Högby IF som redogör för vilken betydelse terränglöpningen haft för hans förening.

För att anmäla er till webbinariet – klicka HÄR

/Jenny Sundqvist

Annons

Annons