Annons

Annons

Ny inspirationshelg med Löprundan

Loprundan4jpg Löprundan fortsätter norrut i oktober och landar i Sundsvall.

FOTO: TN FOTO

Löprundan fortsätter norrut och fyller denna gång på med energi i Sundsvall!

Äntligen är det dags för en fysisk nätverksträff igen – för och med alla som gillar löpning.

Den 1–2 oktober (lunch till lunch) ses vi i Sundsvall där löpning och framför allt trail och terräng står i fokus. Vi hänger med likasinnade, lär oss nytt, byter erfarenheter med varandra, springer på Södra Berget och provar på Enduro Trail. En hel inspirationshelg om löpning med löpintresserade.

Förra gången var det Jönköping som stod för arrangemanget, vilket var otroligt uppskattat och kan inte beskrivas som något annat än succé. Även då var det två kortare dagar tillsammans, där inspiration och teori mötte praktik och vi fick lära oss av varandra. På kvällen såg vi till att umgås och mingla även utan träningskläder, vilket vi även tar fasta på denna gång.

Här kommer några citat från förra gångens deltagare:

“Så galet bra, inspirerande, motiverade, till viss del också utmanande eller i alla fall får det igång tankarna och jag reflekterar över varför jag gör som jag gör som löpledare. Medvetande gör. Värdefullt med blandning av expertis och praktiska erfarenheter från olika typer av grupper.”

“Jag vill mena att den här helgen ni arrangerade för oss löpledare har en enorm betydelse för oss att fylla på med energi, motivation och nya kunskaper för att tugga på vecka ut och vecka in. Det här var guld värt!”

Så se till att ta vara på chansen och säkra din plats till årets Löprunda i Sundsvall! Program, hålltider och annan nödvändig information kommer att komma längre fram. Men det går redan nu att anmäla sig här.

 Fram till dess! Passa på att inspireras av Löprundans webbinarier som finns här.

Relaterade nyheter