Annons

Annons

22/3: Webbinarium Kvinnliga elittränare

Webbinarium Epos kvinnliga elittränare

Svenska Friidrottsförbundet bjuder tillsammans med nätverket EPOS in till en föreläsningsserie under våren för målgruppen kvinnliga elittränare. Föreläsningarna är gratis och hålls via Teams.

EPOS är ett nätverk där flera av Sveriges mest framgångsrika förbund och föreningar ingår med syfte att öka jämställdheten bland tränare inom svensk idrott.

- Vi har jättemycket att lära från andra och det ska bli intressant att se hur lagidrotten arbetar och hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att vi ska bli fler kvinnliga elitcoacher, därför är Svensk Friidrott en del av EPOS, säger Karin Torneklint som var förbundskapten för friidrottslandslaget under åren 2013-2021.

Först ut är Martina Höök som är senior- och juniortränare för Svenska Skidförbundet. Martina är doktorand och verksam på Mittuniversitetet där hon bedriver forskningsstudier om vad som gör en skidåkare bra under lång tid. Den 22/3 mellan klockan 20.00-21.30 kommer Martina presentera vilka faktorer det är som gör att idrottare kan presetera på en hög nivå under lång tid.

Anmälan görs senast den 21 mars -  anmäl dig här.

Länk till mötet och instruktioner skickas ut under den 22 mars.

Välkommen!

/Azuka Nnamaka

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER