Annons

Annons

Månadens ledare i februari

Britta Brännström2 Månadens ledare: Britta Brännström, Trångvikens IF

I våra cirka tusen friidrottsföreningar finns otaliga ledare, tränare, funktionärer, styrelseledamöter och andra som lägger en stor del av sin fritid och sitt engagemang i friidrotten. Under 2024 lyfter vi varje månad fram en ideell ledare som gör skillnad.

Månadens ledare i februari är Britta Brännström, Trångvikens IF. Motivering från Brittas förening:

Britta ägnar stora delar av sin fritid till att vara både tränare och ledare i Trångsvikens IF. Hon både planerar och leder träningarna för de äldsta ungdomarna i klubben. Hon ordnar dessutom träningsläger och olika sorters roliga samvaron för de aktiva.

Britta är också med och samordnar tävlingar i föreningens regi. Utöver allt fixande så har hon alltid ett leende på läpparna och får med sitt ledarskap de aktiva att känna glädje genom att friidrotta.

Tack Britta för ditt engagemang! Här kan du läsa en liten intervju med henne. 

Vem vill du ska lyftas fram som nästa Månadens ledare? Har ni en tränare, funktionär, styrelseledamot eller annan person i er förening som betyder lite extra mycket? Skicka in namn, en kort motivering och gärna bild till oss

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER