Annons

Spjutkastare på utvecklingsträff i Växjö

Spjutträff Växjö21

FOTO: MATILDA ELFGAARD

I helgen arrangerades en central utvecklingsträff i spjut för gruppering landslag (aktiva och tränare) i Växjö hos Prestationscentrum kast.

Annons

Det var den första träffen i denna konstellation sedan januari 2020, innan coronapandemins utbrott. Träning, tester, genomgång av teknikdokument, individuella utvecklingssamtal och information och diskussion om kommande aktiviteter efter omstarten stod i fokus. Ansvariga var Kari Kiviniemi, Arto Thor och Anders Axlid.

 ”Det var väldigt roligt och inspirerande att samla spjutgänget igen! Förhoppningsvis kommer inte pandemin att ställa till det för oss framgent så vi kan fortsätta träffas och skapa den här goa inspirerande och öppna miljön som är så viktig. Det ska bli spännande att se utvecklingen fram till nästa träff i januari” säger Anders Axlid, ansvarig vid Prestationscentrum kast.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER