Annons

Annons

Spjutkastare på utvecklingsträff i Växjö

Spjutträff Växjö21

FOTO: MATILDA ELFGAARD

I helgen arrangerades en central utvecklingsträff i spjut för gruppering landslag (aktiva och tränare) i Växjö hos Prestationscentrum kast.

Det var den första träffen i denna konstellation sedan januari 2020, innan coronapandemins utbrott. Träning, tester, genomgång av teknikdokument, individuella utvecklingssamtal och information och diskussion om kommande aktiviteter efter omstarten stod i fokus. Ansvariga var Kari Kiviniemi, Arto Thor och Anders Axlid.

 ”Det var väldigt roligt och inspirerande att samla spjutgänget igen! Förhoppningsvis kommer inte pandemin att ställa till det för oss framgent så vi kan fortsätta träffas och skapa den här goa inspirerande och öppna miljön som är så viktig. Det ska bli spännande att se utvecklingen fram till nästa träff i januari” säger Anders Axlid, ansvarig vid Prestationscentrum kast.

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER