Annons

Utbildning för nya friidrottsföräldrar – kostnadsfritt och på distans

Barnlopp

FOTO: DECA TEXT & BILD

Som förälder till barn och ungdomar som nyligen börjat med friidrott kan det vara svårt att orientera sig. Vi skulle därför vilja passa på att tipsa om Svensk Friidrotts digitala utbildning Friidrottsförälder.

Annons

Via vår digitala utbildning Friidrottsförälder får anhöriga och föräldrar en möjlighet att lära sig träning och tävling i friidrott, vad det innebär att vara medlem i en idrottsförening och hur man kan vara ett bra stöd till ett friidrottande barn.

Utbildningen tar cirka 2-3 timmar att genomföra, är gratis och går att göra själv eller i grupp på en tid som passar deltagaren. Via grupp går deltagarna igenom utbildningen tillsammans för att diskutera och reflektera kursinnehållet.

För att starta utbildningen anmäler man sig via länken nedan. När anmälan är gjord skickas ett mail ut till den angivna mailadressen och utbildningen kan börja. 

Till startsidan för nya friidrottsföräldrar och anhöriga
Direkt till individuell anmälan
Till gruppanmälan

/Frida Hogstrand

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER