Annons

Annons

Utbildning för nya friidrottsföräldrar – kostnadsfritt och på distans

Barnlopp

FOTO: DECA TEXT & BILD

Som förälder till barn och ungdomar som nyligen börjat med friidrott kan det vara svårt att orientera sig. Vi skulle därför vilja passa på att tipsa om Svensk Friidrotts digitala utbildning Friidrottsförälder.

Via vår digitala utbildning Friidrottsförälder får anhöriga och föräldrar en möjlighet att lära sig träning och tävling i friidrott, vad det innebär att vara medlem i en idrottsförening och hur man kan vara ett bra stöd till ett friidrottande barn.

Utbildningen tar cirka 2-3 timmar att genomföra, är gratis och går att göra själv eller i grupp på en tid som passar deltagaren. Via grupp går deltagarna igenom utbildningen tillsammans för att diskutera och reflektera kursinnehållet.

För att starta utbildningen anmäler man sig via länken nedan. När anmälan är gjord skickas ett mail ut till den angivna mailadressen och utbildningen kan börja. 

Till startsidan för nya friidrottsföräldrar och anhöriga
Direkt till individuell anmälan
Till gruppanmälan

/Frida Hogstrand

Relaterade nyheter

Eldsjäl 2.0 (1)
Marcus och Tim har påbörjat utbildningen Eldsjäl 2.0

Fjärde omgången av Eldsjäl 2.0 för aktiva ledare och tränare i åldern 18–25 år är nu igång! Den 29 augusti träffades årets upplaga av deltagare för första gången. Representanter från friidrotten är Marcus Juhlin, Hanvikens SK, och Tim Eriksson Agge,…

LÄS MER
DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER