Annons

Vill du bli en av framtidens internationella ledare?

Riksidrottsförbundet bjuder in till en utbildning för yngre SF-personer som är intresserade av internationellt arbete. Utbildningen utgörs av två digitala kurstillfällen och en fysisk träff.

Annons

Här får du möjlighet att skaffa dig viktig kunskap och ett bra första nätverk för internationella frågor inom idrotten. Under totalt fyra dagar kommer du att få fördjupad kunskap om bland annat internationellt arbete och vad det innebär, din egen roll, betydelsen av internationell förståelse, mänskliga rättigheter och svensk idrotts mål och värderingar i relation till de internationella. 

Målgrupp: Du som är ca 20 26 år och är intresserad av att arbeta internationellt och/eller få en internationell position i framtiden. Utbildningen kommer ge dig värdefull kännedom och bättre förståelse, en bra grund att stå på i ditt framtida internationella arbete. Du får också möjlighet att arbeta med målbilden för ditt eget internationella arbete.

Är du intresserad?

Maila Daniel Cortobius eller Frida Hogstrand senast 7 april och besvara följande frågor:

  • Kort beskrivning av dig själv
  • Tidigare erfarenheter/utbildning inom friidrotten
  • Varför vill du gå utbildningen?

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER