Annons

Annons

Vill du bli en av framtidens internationella ledare?

Riksidrottsförbundet bjuder in till en utbildning för yngre SF-personer som är intresserade av internationellt arbete. Utbildningen utgörs av två digitala kurstillfällen och en fysisk träff.

Här får du möjlighet att skaffa dig viktig kunskap och ett bra första nätverk för internationella frågor inom idrotten. Under totalt fyra dagar kommer du att få fördjupad kunskap om bland annat internationellt arbete och vad det innebär, din egen roll, betydelsen av internationell förståelse, mänskliga rättigheter och svensk idrotts mål och värderingar i relation till de internationella. 

Målgrupp: Du som är ca 20 26 år och är intresserad av att arbeta internationellt och/eller få en internationell position i framtiden. Utbildningen kommer ge dig värdefull kännedom och bättre förståelse, en bra grund att stå på i ditt framtida internationella arbete. Du får också möjlighet att arbeta med målbilden för ditt eget internationella arbete.

Är du intresserad?

Maila Daniel Cortobius eller Frida Hogstrand senast 7 april och besvara följande frågor:

  • Kort beskrivning av dig själv
  • Tidigare erfarenheter/utbildning inom friidrotten
  • Varför vill du gå utbildningen?

Relaterade nyheter

DM-VDM halvmarathon
Bli banmätare för Svensk Friidrott

Det har blivit dags att anmäla sig till banmätarutbildning som går av stapeln den 14–15 oktober i Stockholm. Bli en av Sveriges eftertraktade och uppskattade banmätare.

LÄS MER
Forbundsdomare
Snart dags för vår högsta nationella domarutbildning

Svensk Friidrotts förbundsdomarkurs 2023 kommer att genomföras på Quality Hotel 11 i Göteborg den 18–19 november. Kursen vänder sig till regelkunniga och erfarna domare och fokuserar särskilt på grenledarens roll vid arenatävlingar i friidrott.

LÄS MER