Annons

Årsrapportsdags för alla föreningar inom Svensk friidrott

Arsrapport (1) Julius Wiklund, IK Wilske och Andrei Popa, Mariestads AIF från USM 2022 – en del av Svensk Friidrotts verksamhet under året som gått.

För att Friidrottsförbundet ska kunna utveckla verksamheten och följa upp verksamheten är det viktigt att alla föreningar lämnar in en årsrapport. Den 9 januari blir det möjligt att lämna in årsrapporten för 2022 och här är all information ni behöver.

Annons

Det är obligatoriskt för samtliga medlemsföreningar att fylla i och skicka in en årsrapport. Ni kommer att ha möjlighet att fylla i och skicka in mellan 9 januari och 28 februari 2023. 

Syftet med rapporten är att samla in underlag om vilka verksamheter föreningarna bedriver, föreningarnas storlek och grundläggande policy- och värdegrundsfrågor. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025. Informationen kan heller inte nås på annat sätt än att föreningarna delar med sig av den.

Läs mer om nya årsrapporten här, hur ni som förening når den och vilka som kan fylla i enkäten. Via länken kan ni också ta del av en översikt över alla frågor så att det är enklare att förbereda svaren.

Annons

Annons

Relaterade nyheter