Annons

Anmäl dig till utbildningen Certifierad Coach

Tränarutbildning 880 6997

Tränar du, eller vill du träna, friidrottare över 17 år? I så fall ska du passa på att gå utbildningen Certifierad coach som startar i mars 2024. Sista anmälningsdag är 20 november.

Annons

I mars startar en ny omgång av Certifierad Coach upp. Utbildningen omfattar cirka 80 kurstimmar och är en kunskapsfördjupning efter utbildningen Friidrott i utvecklingsstadiet 14–17 år. Certifierad coach riktar sig till dig som är tränare för friidrottare från 17 år och uppåt och som vill utvecklas i ditt tränarskap. Utbildningen omfattar 5 helgträffar förlagda över ett år med start i mars 2024 och behandlar områden som träningslära, grenteknik och praktik, biomekanik, ledarskap och idrottsnutrition.

Du kan läsa mer om utbildningen här.

Sista anmälningsdag är 20 november. Mer information hittar du via anmälningssidan.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER