Annons

Annons

28 februari: Sista dagen att fylla i Årsrapporten

Svensk Friidrotts nya årsrapport öppnades den 19 januari och kommer vara öppen fram till 28 februari. Det är obligatorisk för samtliga medlemsföreningar att fylla i och skicka in rapporten.

Syftet med rapporten är att samla in underlag om vilka verksamheter föreningarna bedriver, föreningarnas storlek och grundläggande policy- och värdegrundsfrågor. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025. Informationen kan heller inte nås på annat sätt än att föreningarna delar med sig av den.

Läs mer om nya årsrapporten här, hur ni som förening når den och vilka som kan fylla i enkäten. Via länken kan ni också ta del av en översikt över alla frågor så att det är enklare att förbereda svaren.

Webbinarium om Årsrapporten och föreningsservice

Den 18 januari hade Föreningsavdelningen ett webbiniarum kring föreningsservice och där presenterades också den nya årsrapporten mer i detalj. Samtliga medlemsföreningar var inbjudna och materialet finns nu att ta del av i efterhand.

Webbinariumet samt presentationen finns i följande länkar:

Utöver lanseringen av nya årsrapporten fick föreningarna ta del av information kring hur man uppdaterar sina uppgifter i IdrottOnline, vilka olika typer av stöd som föreningen kan söka för att kunna både förstärka som att utveckla sin verksamhet och sist gick vi igenom årshjulet. Föreningsavdelningen rekommenderar föreningarna att hålla sig uppdaterade på hemsidan samt att fylla i och skicka in den nya årsrapporten senast den 28 februari.

Nedan följer ett antal länkar som rekommenderades under kvällen:

Föreningsavdelningen planerar för ett nytt webbinarium under april månad där vi hoppas bland annat kunna presentera både fakta och resultat från den nya årsrapporten.

Relaterade nyheter