Annons

Annons

28 mars: Sista dagen att fylla i årsrapporten

Ni föreningar som ännu inte fyllt i årsrapporten har till 28 mars på er att göra detta.

När förbundsårsmötet 2021 tog beslut över Friidrottens Strategi 2025 så gavs också styrelse och kansli uppdraget att se på metoder för mätning och utvärdering. Alla parter inom friidrotten - Förbundet, distrikten och föreningarna - gynnas av att veta mer om hur många enskilda medlemmar och ledare vi är, vilken typ av verksamhet föreningarna bedriver, hur grundläggande policy- och värdegrundsfrågor hanteras och hur föreningarna upplever sig må. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025.

Då informationen inte kan nås på annat sätt än att föreningarna själva delar med sig av den så är det nu helt avgörande att samtliga medlemsföreningar fyller i den årsrapport som förbundskansliet utarbetat. Årsrapporten återfinns i IdrottOnline och deadline har nu flyttats fram till 28 mars. Läs mer om nya årsrapporten här, hur ni som förening når den och vilka som kan fylla i enkäten. Via länken kan ni också ta del av en översikt över alla frågor så att det är enklare att förbereda svaren.

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER