Annons

Annons

Är alla resultatlistor inskickade?

Resultatlista

Inomhussäsongen övergår i utomhussäsong och med anledning av det ber vi alla tävlingsarrangörer kontrollera att alla resultatlistor är inskickade.

Den första kompletta inomhussäsongen på tre år håller på att avslutas och sedan tävlandet under tak inleddes i höstas har resultatlistor från 377 tävlingar rapporterats till databasen på friidrottsstatistik.se. Men vi misstänker att det saknas några och vill att ni skickar in dem så snart som möjligt. Det gäller naturligtvis även tävlingar på väg, terräng, trail mm.

På friidrottsstatistik.se går det enkelt att söka på ort i sökrutan uppe till vänster på förstasidan (den nedre) och sedan via datumet kontrollera att resultatlistorna från din förenings alla tävlingar finns med.
Är man medlem (prenumerant) så går man in på Medlem -> Resultat och skriver i den högra sökrutan in föreningens namn så listas alla tävlingar.

Resultatlistor och tips om saknade listor mejlas till resultat@friidrott.se

Till friidrottsstatistik.se

/Jonas Hedman

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER