Annons

Enkät: Hur stödjer vi våra föreningar efter pandemin?

Svensk Friidrott kommer ta del av ett återstartsstöd, med målet att stödja föreningar på bästa sätt.

Annons

För att kunna stimulera en återstart av Svensk Friidrott efter pandemin har Riksidrottsförbundet fått villkorade medel från regeringen. Målet med medlen är stödja föreningen i deras satsningar för att kunna behålla, rekrytera eller återrekrytera medlemmar till sin verksamhet.

Vi på Svenska Friidrottsförbundet kommer få medel tilldelade oss, för att vi på olika sätt ska kunna hjälpa våra föreningar att nå målet. Vår målsättning är att vi ska kunna börja använda och fördela medlen under tidig höst.

Nu är vi, utifrån från målet med återstartsstödet, nyfikna på vad ni ser för utmaningar med att starta upp era verksamheter under hösten och hur ni tycker att vi kan och ska stötta föreningarna efter deras förutsättningar och intentioner. Berätta gärna genom att svara på enkäten nedan

Till enkäten

/Lukas Nordén

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Konferens 777 9320
Anmälan öppen till Summit Series i Malmö

15 till 17 november är det återigen dags för Summit Series som den här gången arrangeras i Malmö. Helgen kommer bjuda på sex spännande föreläsningar, bland annat från världsrekordhållaren i tresteg Jonathan Edwards.

LÄS MER