Annons

Annons

Här är alla nomineringar inför förbundsårsmötet 2024

Logga Svensk Friidrott Kontakt

Den siste januari löpte nomineringstiden ut inför förbundsårsmötet 2024. Här serveras en länk till hela listan med nomineringar och valberedningens ordförande Tomas Riste uppmanar Friidrottssverige att kontrollera så att allt ser korrekt ut.

På den här sidan hittas inkomna nomineringar till uppdrag i Svenska Friidrottsförbundet.

Här nedan följer ett meddelande till Friidrottssverige från valberedningens ordförande Tomas Riste:

Nomineringen är avslutad, jag ber er kolla att alla ni nominerat är med på listan. Dessutom, vis av erfarenhet från förra året, kolla att inte någon nominering på annat sätt hamnat på avvägar.

Nästa steg i processen är nu att valberedningen startar arbetet med att ta fram ett förslag till Förbundsårsmötet. Förslaget ska presenteras på förbundets hemsida senast tre veckor före årsmötet. Det innebär att ni kan förvänta er valberedningens förslag i slutet på februari. Vi har som ambition att till uppdragen i styrelsen samt disciplinnämnden bifoga cv.

Vad gäller inkomna nomineringar till valberedningen kommer dessa förtecknas i bokstavsordning och lämnas till presidiet i samband med den muntliga nomineringen vid Förbundsårsmötet.

Vi i valberedningen vill tacka för inkomna nomineringar.

Är det något som blivit fel eller något ni saknar kan ni höra av er till undertecknad.

Tomas Riste 070 618 77 7

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Start (1)
Låt din förening ta del av Folkspels miljoner

Det går att tjäna rejält med pengar till föreningen genom att sälja Folkspels lotter. Ikväll, onsdag, arrangeras Tresteget – en digital kväll med Svensk Friidrott och Folkspel och ni kan fortfarande anmäla er.

LÄS MER