Annons

Annons

Hon blir ny generalsekreterare för Friskis&Svettis

Gs Friskis Janna Hellerup Ulvselius.

FOTO: FRISKIS&SVETTIS

Friskis&Svettis, med sina hundratusentals medlemmar, är en del av Svensk Friidrott. Nu står det klart vem som blir Friskis&Svettis nya generalsekreterare.

I mars 2023 tillträder Janna Hellerup Ulvselius som Friskis&Svettis nya generalsekreterare. Närmast kommer hon från samma roll inom idéburna organisationen En Frisk Generation.

- Jag känner lust och nyfikenhet inför uppdraget som Friskis&Svettis generalsekreterare. Genom att erbjuda ett sammanhang med fler, bättre och roligare träningsupplevelser gör Friskis varje dag skillnad för många enskilda och för samhället i stort. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av det och fortsätta utvecklingsresan tillsammans med Friskis föreningar, säger Janna Hellerup Ulvselius i ett pressmeddelande.

Friskis&Svettis har varit en del av Svenska Friidrottsförbundet sedan 1980-talet. I början av 2022 stod det klart att samarbetet fortsätter – och att det ska utvecklas.

Flera utvecklingsområden har identifierats och målet är att tillsammans bidra till ännu bättre folkhälsa. Läs mer HÄR.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Styrelsen
Nya förbundsstyrelsen presenteras

Under förbundsårsmötet i Uddevalla föregående helg valdes en ny förbundsstyrelse för Svensk Friidrott. De flesta är redan kända ansikten, men ett nytt tillskott valdes in.

LÄS MER