Annons

Annons

Kraftmätningen: Ansök om final

Nu öppnar möjligheten att ansöka om finalarrangemanget av Kraftmätningen utomhus 2022. Finalen arrangeras under två dagar, 3-4 september 2022.

Kraftmätningen är en lagtävlingsform för ungdomar och har arrangerats sedan 2005. Ungdomarna tävlar i grenarna 800m, 80m häck, höjd, längd, kula, spjut samt stafett för de mixade lagen. Som finalarrangör ansvarar ni för att tävlingen utförs på ett korrekt och rättvist sätt med funktionärer som är väl förberedda på sin uppgift samt ser till att logi och lunch finns för de deltagande lagen.

Utsedd arrangör erhåller ett arrangörsbidrag som betalas ut i efterhand. Det är även möjligt att arrangera finalen tillsammans med annan förening, ange då detta i ansökan.. Vi behöver er ansökan senast 1 mars 2022.

Ansök via questback-länk här

Frågor tas med barn- och ungdomsansvarig Frida Hogstrand

/Frida Hogstrand

Relaterade nyheter

Nestle
Nestléspelen får fler barn i rörelse

Nestléspelen är ett bra sätt att få fler barn att hitta till friidrotten. I Eskilstuna har man framgångsrikt testat konceptet: ”Vi kör Nestléspelen för att få fler barn att prova på friidrott”.

LÄS MER
Floraspelen 40M2
Skellefteås framgångsrecept med Nestléspelen

Tre tillfällen med olika karaktär och upplägg gav en fantastisk spridning och framgång för Skellefteå AIK när de arrangerade Nestléspelen. Vid första tillfället, 30 oktober, lockade de hela 150 deltagare som då fick chansen att prova friidrott i form…

LÄS MER