Annons

Annons

Missa inte SM-tipset!

I samband med helgens Friidrotts-SM i Borås finns det möjlighet att delta i SM-tipset – en tävling där man tippar vinnare i varje gren.

I helgen är det dags för Friidrotts-SM i Borås, och för de som vill finns det möjlighet att delta i SM-tipset. För varje rätt tippad SM-vinnare får du två poäng, för varje rätt silver/bronsmedaljör får du en poäng. Maximal poäng i varje gren är alltså 4 (2+1+1). Vinner gör den med flest poäng. Vid lika antal poäng vinner den som i utslagsfrågan kommer närmast segertiden i sekunder och hundradelar. Skulle det mot förmodan vara oavgjort även då delas vinsten. För övriga placeringar delas placeringen vid samma antal poäng.

Det går endast att välja deltagare som fanns publicerade i anmälan 23/8 kl 15:00 (det går alltså inte att tippa efteranmälningar) och personbästan och säsongsbästan i de valbara listorna av namn är också uttagna då. Använd friidrottsstatistik.se för aktuell statistik. 

I veckans poddavsnitt av "Svenska Friidrottare" kommer Andreas Thornell och Per Crona avslöja hur deras tipprader ser ut och hur de resonerat.  

Tävlingsbidrag ska vara inlämnat senast fredag 27/8 2021 kl 12:00

Till tävlingsformuläret

/Lukas Nordén

Relaterade nyheter