Annons

Annons

Nominera till Friidrottsgalan!

Ungdomsledare 56381 Beatrice Sjödin och Peter Wikström tog hem utmärkelsen Årets Ungdomsledare 2019.

FOTO: DECA TEXT&BILD

Friidrottsgalan genomförs den 25 januari 2022 och då ska friidrottsåret 2021 firas ordentligt!

Till priskategorierna Årets Ungdomsledare och Svenska Löpares pris finns möjlighet för friidrottssverige att nominera de personer som de anser är värda att belönas.

Kriterier för priserna:

Årets Ungdomsledare

Priset premierar ledarinsatser som skapat långsiktiga verkningar för föreningen, exempelvis i form av attraktivitet och tillväxt. Ett ledarskap som är starkt inkluderande och värdegrundsbaserat. Priset bör uppmärksamma ledare i olika åldrar med olika bakgrund från olika delar av landet och i stora och små föreningar.

Svenska Löpares pris

Priset premierar insatser som skapat positiva verkningar för föreningen eller arrangemanget, exempelvis i form av attraktivitet och tillväxt. Kan också vara en speciell funktion som utförs med stora passion och engagemang och gör skillnad. Priset bör uppmärksamma personer med olika funktioner i olika åldrar med olika bakgrund från olika delar av landet och i stora och små föreningar. Eller speciella företeelser som betyder mycket för en viss målgrupp.

Nomineringen ska innehålla en motivering kring varför personen eller personerna ska motta priset och kontaktuppgifter till den som nomineras samt den som lämnar in nomineringen. Nomineringarna ska vara inne senast 7 december.

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER