Annons

Annons

Spännande tjänst att söka på föreningsavdelningen

Veteran Henrik Larsson och Fredrik Hegefors vid mångkamps-SM för veteraner 2022.

Sök tjänsten som projektledare på avdelningen för föreningsservice, verksamhetsutveckling & utbildning senast den 20 mars.

Avdelningen för föreningsservice, verksamhetsutveckling och utbildning (även kallad Föreningsavdelningen) har ett primärt fokus på att stötta friidrottsföreningarnas grund- och breddverksamhet. Inom avdelningen finns stöd för föreningsdrift, barn- och ungdomsverksamhet, motionslöpning och vuxenträning, parafriidrott, värdegrundsfrågor, trygghetsfrågor samt utbildning. Till avdelningen hör också de nio distrikten.

Till avdelningen söker vi nu en projektledare, som kommer att vara kansliets ansvariga person för delvis ”Svensk Friidrotts Ledarsatsning” och delvis förbundets representant i veteranfrågor, med särskilt sikte mot Veteran-VM sommaren 2024.  (Veteran-VM är en öppen tävling för aktiva som är 35 år och äldre.) Tjänsten har en tydlig koppling till friidrottens Strategi 2025 och ”stärkt ledarskap i alla delar av organisationen”, ”moderna och konkurrenskraftiga föreningsmiljöer” samt ”Nya och utvecklade träningsformer”.

Läs mer och sök tjänsten här. 

Relaterade nyheter

Edvin Wide
De får ta emot Edvin Wide-stipendiet och Ungdomsfonden

Varje år delas Friidrottens Ungdomsfond ut som även innefattar Edvin Wide-stipendiet. Mottagare av årets Edvin Wide-stipendium är Karl Ottfalk, IFK Lidingö, och Elsa Sundqvist, Upsala IF. Dessutom blir fyra medaljörer från sommarens U20-EM tilldelade…

LÄS MER