Annons

We Run, We Walk för Musikhjälpen – vinn ryggsäckar!

Werunwewalk

Hjälp oss att hjälpa – genom att lägga upp en aktivitet som syns på vår karta där alla har möjlighet att ta del under vecka 50. De flesta har redan en inplanerad aktivitet under veckan, lägg upp den och gör det till en härlig prova på-aktivitet.

Annons

We Run, We Walk är ett löpar- och vandrarinitiativ som vill hylla den sociala gemenskapen i att motionera samt främja fysisk aktivitet och bidra till en bättre folkhälsa. Under vecka 50vill vi få så många som möjligt att röra på sig samtidigt som vi bidrar med en slant till Musikhjälpen där årets tema är Ingen ska behöva dö av hunger.

Föreningar, grupper, grannar, arbetsplatser eller vänner kan skapa en aktivitet där alla är välkomna att vara med. Registrera din löpning eller vandring via den här länken. Bjud sedan in allmänheten till evenemanget. Aktiviteten hamnar på vår karta där vem som helst kan läsa informationen och är välkommen att vara med. Det ska vara gratis att delta men vi önskar ett bidrag till vår insamlingsbössa hos Musikhjälpen.

Använd initiativet som ett sätt att synas i ert område och passa på att visa upp er verksamhet. Gör gärna ett Facebook-inlägg likt detta. Dela i ortens lokala Facebook-grupper och kontakta lokala medier.

Vore kul om vi kunde får bra spridning på detta. Framåt tänker vi ha en liten ”challenge” med våra grannar i Danmark som kör samma initiativ.

Hör av dig till Jenny Sundqvist om du har några frågor eller behöver hjälp med att registrera din aktivitet.

Annons

Vinn en SFIF-ryggsäck!

I samband med We Run, We Walk har du chansen att vinna en snygg SFIF-ryggsäck från Craft. Skapa en We Run, We Walk-aktivitet före fredag 1 december klockan 12.00 så är du med i utlottningen av fem fina ryggsäckar. Vinnarna kommer att informeras personligen i början av nästa vecka.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Maja Åskag 1833
Genomförda och kommande regeländringar

Regler inom friidrotten justeras då och då och ibland är det större ändringar som görs i regelboken. Här presenteras de regeländringar som har genomförts under 2023 och 2024 och vilka som är kommande.

LÄS MER