Annons

Annons

Webbinarium: Hållbart friidrottande

Svensk Friidrott och Frisk friidrott bjuder in till webbinarium på temat kostens betydelse för prestation och välmående.

Under 45 minuter har du som förälder och/eller föreningsledare chansen att lyssna till Svensk Friidrotts dietist Marina Sjöberg. Marina kommer berätta om vikten av att få i sig tillräckligt med energi och näring för att kroppen ska fungera på ett bra sätt och hur barn och ungdomar behöver äta i samband med träning och tävling. Som lyssnare får du konkreta tips att ta med dig direkt till köket. Marina kommer även ge tips och råd till dig som vuxen hur du tidigt kan upptäcka signaler på stört ätbeteende och hur det går att jobba förbyggande. I slutet av föredraget finns möjlighet att ställa frågor.

När: 18 maj 1800-1900
Var: Digitalt via Teams.
Vem: Målgrupp är föräldrar och/eller föreningsledare för barn och ungdomar.

I anmälan har du även möjlighet att föranmäla frågor som du önskar lyfta anonymt. Direkt till anmälan.

Relaterade nyheter

Forbundsdomare
Snart dags för vår högsta nationella domarutbildning

Svensk Friidrotts förbundsdomarkurs 2023 kommer att genomföras på Quality Hotel 11 i Göteborg den 18–19 november. Kursen vänder sig till regelkunniga och erfarna domare och fokuserar särskilt på grenledarens roll vid arenatävlingar i friidrott.

LÄS MER
David Proejkt 1
Ny omgång av YALA i mål

Youth Athletics Leader Academy (YALA) är ett utbildningsprogram för unga ledare 15–25 år och drivs av Svensk Friidrotts Ungdomskommitté. Nu är tredje omgången i mål. "Min tid med YALA var väldigt givande och att det öppnade upp många nya dörrar för m…

LÄS MER