Annons

Anmäl dig till att bli Förbundsbanmätare

20220702 150010

Om du vill gör en uppskattad insats för svensk löpning och stämmer in på beskrivningen ”älskar löpning, noggrann med detaljer, bekväm med matematiska uträkningar samt säker cyklist” tveka inte att anmäla dig till vårens banmätarkurs!

Annons

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig att mäta banor för löptävlingar på väg med den i reglerna föreskrivna metoden, det vill säga mätning som sker med en cykel utrustad med en så kallad ”Jones Counter”.

Efter genomgången utbildning finns möjlighet att – om man visat nödvändig kompetens i praktik och teori – bli utsedd till Förbundsbanmätare, vilket ger behörighet att utföra officiella kontrollmätningar.

Läs mer och anmäl dig senast 26 mars här

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER