Annons

Anmäl dig till vårens nationella utbildningar

Wa Llgren 1766

FOTO: DECA TEXT&BILD

Är du tränare eller funktionär och vill vidareutveckla dig? Är du nyfiken på hur du kan engagera dig i nya roller? Eller tycker du om att undervisa andra? Vi är många ledare inom svensk friidrott men vi behöver fler. Nu öppnar vi anmälan till flertalet av vårens nationella utbildningar. Kanske att du är vår nästa förbundsstarter eller löptränare!

Annons

Välkommen att anmäla dig till:

Löptränare, Tränare för Träning i uppbyggnadsstadiet (14-17 år), Förbundstarter, Utbildare för Tränare Friidrott för barn (7-10 år), Utbildare för Löpledare, Utbildare för distriktsstarters och Utbildare för distriktseltidtagare.

Fler utbildningar öppnar för anmälan inom kort.

Läs mer under respektive utbildning.

 

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER