Annons

Kom och lyssna när Klüft kickar igång mångkampskonferensen!

Carolina Klüft Osaka 8 Carolina Klüft inleder den internationella mångkampskonferensen.

FOTO: DECA TEXT & BILD

En av våra mest folkkära idrottare någonsin, som har gjort sparsamt med framträdanden och föreläsningar inom friidrotten, inleder den internationella tränarkonferensen i Sollentuna fredagen den 29 oktober kl. 17.00.

Annons

Carolina Klüft, tidigare guldkrönt mångkamperska med bl.a. OS-guld och gällande europarekord, är idag verksamhetschef på organisationen Generation Pep och har efter sin friidrottskarriär även arbetat som programledare, expertkommentator och är en passionerad rörelse- och hälsoinspiratör.

Lyssna när Carolina delar med sig av sina erfarenheter kring målsättningar och hur man skapar framgång. Carolina är känd för sin empatiska och etiska framtoning och tillhör våra mest folkkära idrottare någonsin.

Under helgen väntar massor av intressanta och utvecklande inslag samt föreläsare med gedigna erfarenheter och prestationer inom coachning, forskning och som aktiva.

Läs mer om European Combined Event Conference 29-31 oktober här.

Anmälan till ”Fredagskväll med Carolina Klüft"
Anmälan till European Combined Event Conference

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Start
Sex nya förbundsbanmätare

Efter att ha genomgått Svensk Friidrotts banmätarutbildning – kurs plus hemarbetsuppgifter – har kadern av förbundsbanmätare nu lagom till löpningssommaren 2024 fått sex nya medlemmar.

LÄS MER
Sofie Bertilsson Liggande
Månadens ledare mars

Mars månads ledare är Sofie Bertilsson från Hässleholms AIS. Hon började sitt engagemang som ledare redan som fjortonåring och har nu hunnit med ett flertal olika roller inom sin förening.

LÄS MER