Annons

Nya rutiner för Landslagets Friidrottsskola - ny hemsida för beställning

Under 2018 lanserades Landslagets Friidrottsskola – ett koncept som skulle ge föreningar ny inspiration och motivation kring sin friidrottsskola. Oavsett om er förening har friidrottsskola sedan innan eller funderar på att starta upp kan Landslagets Friidrottsskola vara något för er.

Annons

Inför 2021 har ni som förening möjlighet att vara med igen eller för första gången. Denna sommar kommer också med ett par nyheter kring konceptet. Tidigare år har produkterna endast gått att köpa in som paket, men i år skräddarsyr vi beställningarna efter föreningens behov och möjliggör även för att beställa produkter separat. Det som också är nytt för i år är att alla produkter förutom tidtagaruret beställs via Intersport nya webbshop.

För beställning av tidtagaruren mailas dessa beställningar till Unisports Anna Sjöholm med följande:
* Antal tidtagarur:
* Förening:
* Leveransadress: 
* Mobilnummer för avisering
* Kontaktperson

Direkt till beställning hos Intersport

Vanliga frågor om beställning

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Start
Sex nya förbundsbanmätare

Efter att ha genomgått Svensk Friidrotts banmätarutbildning – kurs plus hemarbetsuppgifter – har kadern av förbundsbanmätare nu lagom till löpningssommaren 2024 fått sex nya medlemmar.

LÄS MER
Sofie Bertilsson Liggande
Månadens ledare mars

Mars månads ledare är Sofie Bertilsson från Hässleholms AIS. Hon började sitt engagemang som ledare redan som fjortonåring och har nu hunnit med ett flertal olika roller inom sin förening.

LÄS MER