Annons

Nylander och Ekelund-Arenander förgyllde lyckad utvecklingsträff i Malmö

Sven Bilder från helgens utvecklingsträff i Malmö.

Under den gångna helgen hölls en utvecklingsträff för lång sprint och häck i Malmö. 45 aktiva och tränare var på plats och grengruppsansvarige Torbjörn Eriksson är mycket nöjd med samlingen: "Många skratt, nya kunskaper och en del svett blev det."

Annons

Utöver träningar och löpande kunskapsutbyte bjöd helgen på två väldigt intressanta föreläsningar.

- Den ena hölls svenska rekordhållaren på 400 meter häck, Sven Nylander, som berättade om sin resa på ett fantastiskt och entusiastiskt sätt, en föreläsning som trollband oss alla. Sedan fick vi också lyssna på Nick Ekelund-Arenander som berättade om sin karriär som fotbollsspelare som byttes mot friidrott och internationella mästerskap. Också det en mycket spännande resa, sammanfattar Torbjörn Eriksson.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Amanda Olsson 9DS 4427
Värdefulla spjutkunskaper spreds i Karlstad

Under helgen samlades en stor skara nuvarande eller före detta svenska rekordhållare i spjut i Karlstad för att tillsammans med ledande ansvariga på central nivå på den tiden, under Anders Borgströms ledning, föra vidare kunskap till nya generationer…

LÄS MER
20240315 171932
Svensk Friidrotts löptränarutbildning 2024 genomförd

I helgen genomfördes Svensk Friidrotts löptränarutbildning i Friidrottens hus i Göteborg. Utbildningen riktar sig till löptränare som tränar aktiva från 15 år och uppåt och som vill utveckla sin träning och ta nästa steg med sina aktiva.

LÄS MER