Annons

Annons

Ansök om projektstöd IF inför friidrottsskolan

Nestle 42

Inför sommarens friidrottsskola 2022 finns det möjlighet att söka medel ur Projektstöd IF för att bredda sin friidrottsskola.

Projektmedlen ska användas för att nå underrepresenterade grupper eller/och köpa in material från Svensk Friidrotts koncept Landslagets Friidrottsskola.

Underrepresenterade grupper kan handla om barn och unga i idrottssvaga områden eller personer med funktionsnedsättning. Det kan med andra ord handla om att ni för första gången bjuder in till en parafriidrottsvecka under friidrottsskolan eller gör riktade insatser för att nå barn och unga i idrottssvaga områden – kanske tar ni er friidrottsskola till nytt område en vecka.

Alternativ 1: Upp till 10.000 kr i bidrag för att täcka kostnader för inköp av material till Landslagets Friidrottsskola.

Materialet som refereras till är det som finns i Intersports webbshop för Landslagets Friidrottsskola och tidtagarur från Unisport.

Alternativ 2: Förening ansöker om valfritt belopp. Ni vill arrangera friidrottsskola på nytt område eller för annan målgrupp än vad ni tidigare gjort enligt villkoren ovan.

Mer information
Sammanställning över friidrottsskolor 2022. Saknas er förening? Registrera här.

/Frida Hogstrand

Relaterade nyheter