Annons

Annons

Flera spännande klubbövergångar inför 2024

Claudia Payton (4) Efter drygt fem år i Göteborg för studier väljer Claudia Payton att återvända till moderklubben IF Göta.

FOTO: DECA TEXT&BILD

Nu har vi publicerat hela listan med årsskiftesövergångarna inför 2023/2024, övergångar som träder i kraft den 15 november. Bland dem som kommer representera nya klubbar kommande säsong märks bland andra Simon Pettersson och Claudia Payton.

Varje år är det ett antal aktiva som byter förening och det största namnet i år är OS-silvermedaljören Simon Pettersson som byter från Hässelby SK till Upsala IF.

IFK Lidingö har gjort klart med både Malin Otterling Marmbrandt och Desmond Rogo. Desmond har ju tidigare sprungit för Upsala IF medan Malin hoppat längd och tresteg för Västerås FK.

Ytterligare två starka sprinters byter klubb. Thomas Jones lämnar IFK Växjö för Malmö AI medan Claudia Payton lämnar Ullevi FK och återvänder till IF Göta Karlstad.

Här hittas listan med samtliga övergångar.

Läs mer

Näst snabbast i Sverige genom tiderna – nu återvänder hon till Värmland: ”Känns superkul” (Värmlands Folkblad)

Världsstjärnan tillbaka – UIF blir ny klubbadress (Upsala Nya Tidning)

Landslagssprinter flyttar till Malmö - "Vill ha en nystart" (MAI-bloggen)

Fyra nya IFK:are presenterades live på Facebook (IFK Lidingös hemsida)

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Gott nytt år
Svenska Friidrottares årskrönika

Svensk Friidrott kan se tillbaka på ett händelserikt 2022 och snart vänder vi blicken framåt, mot ett nytt spännande år fyllt av träning, tävling, gemenskap och glädje. Men först minns vi den gångna säsongen med hjälp av podden Svenska Friidrottare.

LÄS MER