Annons

Annons

Hör Andreas Almgren och Ida Nilsson berätta om hur de nått så långt som löpare

Andreas Almgren22

FOTO: DECA TEXT&BILD

På fredag den 22 september har du chansen att få veta precis hur Andreas Almgren gjorde för att kunna springa 5000 meter på 13 minuter. Och dessutom får du höra hur Ida Nilsson gjorde för att växla över från terräng till trail med 20 års mellanrum. Du kan ta del av föreläsningen digitalt eller på plats på Bosön, och sista anmälningsdag är torsdag 21 september.

Exakt hur har Andreas Almgren tränat för att springa 5000 meter på 13 minuter? Vad har han ändrat på när det inte har fungerat? Kommer han att fortsätta likadant?

Ida Nilsson var superstjärna i terräng och över hinder i tonåren. Sen kunde hon inte springa alls i flera år. 20 år senare är hon världselit i trail. Hur kom hon över alla hinder? Kan man byta inriktning efter alla år?

Var med på plats på Bosön eller digitalt när vi går igenom Andreas och Idas träning och livsval. Ställ frågor direkt eller låt dig inspireras av hur löpningen ryms i livet. Allt är helt gratis. Vi vill bara ha din tid och ditt intresse.

Anmäl dig senast torsdag 21 september för närvaro på Bosön, där vi även bjuder på fika, eller digitalt på Teams. Du anmäler dig via den här länken.

Tid och plats: Fredag 22 september, kl 16-18, Bosön/Teams.

Relaterade nyheter