Annons

Annons

Stjärnspäckad FGP-premiär!

Fgp Sätra 2023 2

FOTO: DECA TEXT&BILD OCH SVENSK FRIIDROTT

Om exakt en månad, den 3 februari är det dags för premiären av årets Folksam Grand Prix när stora delar av den svenska friidrottseliten samlas i Sätra Friidrottshall. Det är ett spännande friidrottsår som väntar och Folksam GP Stockholm Indoor blir en första värdemätare för ett flertal av våra stjärnor. Säkra dina biljetter nu!

- Det känns så härligt att återigen få välkomna den svenska friidrottseliten till Sätra Friidrottshall och årets första Folksam Grand Prix, säger David Fridell som är verksamhetschef för Marathongruppen som arrangerar tävlingen tillsammans med Svensk Friidrott.

- 2024 är ett häftigt friidrottsår med tre stora internationella mästerskap på arena, och att kunna erbjuda högklassiga tävlingar på hemmaplan är jätteviktigt för att dels kunna ge så många svenskar som möjligt chansen till välkomna rankingpoäng, dels stärka den totala attraktionskraften för vår sport.

Folksam GP Stockholm Indoor bjuder på hög klass i samtliga grenar och bland de svenska stjärnor som kommer att finnas på plats kan nämnas Thobias Montler, Melwin Lycke Holm, Maja Åskag, Tilde Johansson, Andreas Kramer och Emil Danielsson.

Dessutom bjuds publiken på riktigt kulgodis när Fanny Roos får mäta sina krafter mot dubbla regerande världsmästaren Chase Ealey.

Tävlingen sänds på SVT, men allra häftigast blir upplevelsen såklart på plats. Dina biljetter säkrar du här.

Grenprogram Folksam GP Stockholm Indoor
Kvinnor: 60 m, 400 m, 1500 m, stav, längd, kula.
Män: 60 m, 800 m, 1500 m, 60 m häck, längd, höjd.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Julia Wennersten (3)
Folksam Grand Prix till Borås i augusti

Nu står det klart var sommarens avslutande Folksam Grand Prix-tävling arrangeras. Efter Sollentuna den 16 juni och Karlstad 4 juli avslutas serien i Borås den 21 augusti. "Det känns fantastiskt kul att allting är klart och spännande med en ny Folksam…

LÄS MER
Julia Henriksson 2049
Julia Henriksson trea genom tiderna på 60 meter

Två blågula prestationer stod ut lite extra på Folksam GP Stockholm Indoor. Redan i försöksheaten på 60 meter slog Julia Henriksson till med 7.24 som tar upp henne som delat trea genom tiderna. Galan avslutades sedan med ett häftigt 1500-meterslopp d…

LÄS MER