Annons

Annons

Truppen till Nordiska juniorlandskampen presenterad

Saga Provci 8167 Saga Provci under Nordiska juniorlandskampen 2022 i Malmö.

FOTO: DECA TEXT&BILD

Mitt under U23-EM i Finland är det läge att blicka framåt mot kommande vecka då Nordiska juniorlandskampen avgörs på klassiska Bislett Stadion i Oslo. Sverige skickar en stark trupp med många av våra bästa U20-juniorer.

Den internationella höjdpunkten för U20-juniorerna i år är U20-EM i Jerusalem 7-10 augusti. Nordiska juniorlandskampen fungerar som ett bra kvaltillfälle för de som fortfarande jagar kvalgränser och för andra är det en utmärkt tävling att få möte tufft motstånd från de nordiska länderna.

Med i den svenska truppen finns bland annat Erik Erlandsson, Melwin Lycke Holm och Saga Provci. I kastgrenarna kommer man invänta helgens tävlingar i Bottnaryd innan den slutgiltiga uttagningen sker.

Se den svenska truppen här.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Simon Pettersson 9431
Truppen till European Throwing Cup presenterad

Om knappt två veckor, 9-10 mars, är det dags för European Throwing Cup som för tredje året i rad arrangeras i portugisiska Leiria. I den svenska truppen som reser till Portugal finns bland andra OS-silvermedaljören Simon Pettersson som gör säsongsdeb…

LÄS MER
ÅSKAG Maja 9517
Se till att du har ett giltigt certifikat för I Run Clean

European Athletics har lanserat en ny plattform för e-learning, och har samtidigt flyttat kursen I Run Clean till den. De har också uppdaterat tidsfristerna för förnyelse. Se till att din I Run Clean fortfarande är giltig, eftersom det är obligatoris…

LÄS MER