Annons

Annons

Webbinarium om rankingsystemet för OCR

Tors Trophy Från Tors Trophy i Torshälla.

Uppdatering av rankingsystemet för OCR

Vi har nu använt rankingsystemet för OCR under två fulla säsonger och identifierat några punkter där vi inte varit helt nöjda. Därför har en arbetsgrupp under hösten och vintern utvecklat en uppdatering av beräkningssystemet som ligger till grund för rankinglistan.

Den nya beräkningsformeln och den nya rankinglistan kommer att lanseras i samband med ett webinarium tisdagen den 30 januari kl.20.00. Fram till dess kommer den gamla rankinglistan vara stängd för att genomföra uppdateringarna.

Alla intresserade är välkomna att ansluta till mötet via denna länk. Ingen föranmälan krävs. Mötet spelas in och publiceras så att man kan se det senare.

Välkomna!

 

Relaterade nyheter

Patricia Kamga (2)
Patricia och Tindra över JVM-kvalgränsen

Släggkastaren Patricia Kamga satte i helgen personligt rekord med 59.32 och har därmed överträffat kvalgränsen till sommarens U20-VM i Lima. I diskusringen kastade Tindra Törnestam 49.17 vilket också är över kvalgränsen. Här kan du läsa mer om vad so…

LÄS MER
Karl Ottfalk 9396
Terräng-VM toppar påskhelgen

Påskhelgen är en lugn period tävlingsmässigt i Sverige men i Belgrad avgörs under påskaftonen terräng-VM med två svenska deltagare. Dessutom pågår college-säsongen borta i USA för fullt med flera svenskar i aktion.

LÄS MER