Annons

Annons

Få tillgång till allt på statistiksajten

Mycket är kostnadsfritt på friidrottsstatistik.se men vill man ha mer av allt så kan man köpa en prenumeration med tillgång till djupare bästalistor, bättre resultatservice, utökat resultatarkiv och inte minst möjlighet att söka bland tusentals friidrottare.

Årsbästalistorna innehåller samtliga svenskar som tävlat på arena sedan 1 november 2019 och 100-djupa årsbästalistor för seniorer utomhus 2000-2019. Genom-tiderna-listorna består av de 50 bästa utomhus i standardgrenarna (10 bästa inomhus). Resultatarkivet innehåller fullständiga resultatlistor från OS, VM, EM, inne-VM, inne-EM och många andra internationella mästerskap plus landskamper, svenska stortävlingar och SM för seniorer, juniorer och ungdomar.   

Över 1 miljon resultat
I databasen finns resultat från över 70.000 friidrottare från mer än 450 föreningar. Totalt handlar det om 1,1 miljon resultat för seniorer, juniorer, ungdomar och veteraner till och med 2023. Biografierna innehåller personliga rekord, resultatutveckling, meriter, bästa resultaten mm.

Innehåll prenumerationstjänsten
• Djupa årsbästalistor i alla grenar (över 1000 bästa i flera grenar)
• 50-djupa genom-tiderna-listor
• Utökad resultatservice
• Sökfunktion på aktiva för samlad info
• Omfattande resultatarkiv

Priser
1 månad: 199 kr
6 månader: 349 kr
12 månader: 579 kr

Gå in på friidrottsstatistik.se, klicka på den gula länken ”Bli medlem” längst till höger i den blå länklistan, fyll i namn, mejladress och välj log-in och lösenord.
Prenumeration betalas med kort direkt på sajten


Så får din förening sin egen statistik automatiskt uppdaterad på en egen sida

Uppdaterad 1 jan 2024