Annons

Anmälan öppen till Veteran-SM i Göteborg – "Fint genrep inför Veteran-VM"

Veteransm

Nästa år arrangeras Veteran-VM i Göteborg – men redan i sommar kan du jaga personliga rekord och medaljer i ett somrigt Göteborg. Den 4-6 augusti arrangeras Veteran-SM på 100-årsjubilerande Slottsskogsvallen och nu har inbjudan publicerats.

Annons

Göteborg Friidrott och IF Kville hälsar alla varmt välkomna till Svenska mästerskapen för veteraner den 4-6 augusti 2023. En nyhet för mästerskapet är att gång inkluderas i grenprogrammet.

- Sommarens Veteran-SM kommer att bli en härlig friidrottsfest i en lika härlig sommarskrud. Friidrotten i Göteborg ska tillsammans bjuda på högklassiga tävlingar i alla kamper om SM-medaljerna. Vi hoppas också få värdefulla tips av våra deltagare till nästa års Veteran-VM, säger Eva-Lena Frick, förbundschef i Göteborg.

Arrangörsförening är IF Kville som aktivt arbetar för att skapa en meningsfull föreningsmiljö för alla, "ung som gammal, nybörjare till elit".

- Vi försöker göra Veteran-SM-helgen till en inspirerande och välarrangerad tävling mitt i härliga Göteborg, som har mycket underhållande att erbjuda på lediga stunder. Tävlingen är ett mycket fint genrep för både aktiva och funktionärer inför Veteran-VM nästa år, säger klubbchef Peter Karlsson.

HÄR hittas inbjudan med mera.

HÄR kan du läsa mer om Veteran-VM 2024.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Annons

Annons

Relaterade nyheter