Annons

Anmälan öppen till Veteran-SM i Göteborg – "Fint genrep inför Veteran-VM"

Veteransm

Nästa år arrangeras Veteran-VM i Göteborg – men redan i sommar kan du jaga personliga rekord och medaljer i ett somrigt Göteborg. Den 4-6 augusti arrangeras Veteran-SM på 100-årsjubilerande Slottsskogsvallen och nu har inbjudan publicerats.

Göteborg Friidrott och IF Kville hälsar alla varmt välkomna till Svenska mästerskapen för veteraner den 4-6 augusti 2023. En nyhet för mästerskapet är att gång inkluderas i grenprogrammet.

- Sommarens Veteran-SM kommer att bli en härlig friidrottsfest i en lika härlig sommarskrud. Friidrotten i Göteborg ska tillsammans bjuda på högklassiga tävlingar i alla kamper om SM-medaljerna. Vi hoppas också få värdefulla tips av våra deltagare till nästa års Veteran-VM, säger Eva-Lena Frick, förbundschef i Göteborg.

Arrangörsförening är IF Kville som aktivt arbetar för att skapa en meningsfull föreningsmiljö för alla, "ung som gammal, nybörjare till elit".

- Vi försöker göra Veteran-SM-helgen till en inspirerande och välarrangerad tävling mitt i härliga Göteborg, som har mycket underhållande att erbjuda på lediga stunder. Tävlingen är ett mycket fint genrep för både aktiva och funktionärer inför Veteran-VM nästa år, säger klubbchef Peter Karlsson.

HÄR hittas inbjudan med mera.

HÄR kan du läsa mer om Veteran-VM 2024.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

Vereran Vm Torun
58 svenska medaljer på veteran-VM i Torun

Veteran-VM avslutades i lördags och det var sammantaget en mycket fin tävling, både resultatmässigt och arrangörsmässigt. Närmare hundra svenskar har deltagit vilka sammanlagt har tagit 58 medaljer, varav 22 guld och hela tre världsrekord. Carl-Erik…

LÄS MER