Annons

Annons

Dags för ISM i Karlstad och Kil – Friidrottskanalen sänder

ISM 2023 Hero Svart Ton 3000X1685

Inomhussäsongens nationella höjdpunkt, inomhus-SM i Karlstad och Kil, är bara ett par dagar bort. Tävlingarna som startar på fredag eftermiddag går att följa i sin helhet på Friidrottskanalen.

Helgen 16–18 februari är det dags för den svenska friidrottseliten att ställas mot varandra i inomhus-SM i Karlstad och Kil. De flesta av grenarna kommer avgöras i Eva Lisa Holtz Arena i Karlstad medan herrarnas höjdhopp kommer hållas i Kil och ECG Arena.

I helgen som gick fick vi se inte mindre än tre svenska rekord och till inomhus-SM kommer många spännande namn till start. Här kan du läsa mer om vilka aktiva som tävlar under inomhus-SM.

Friidrottskanalen sänder hela helgen

Som vanligt när det kommer till inomhus-SM står Friidrottskanalen för sändningarna. På fredag drar sändningen i gång 17.25 via den här länken. Den som vill se tävlingarna betalar 49 kronor per dag eller 99 kronor för hela helgen.

På lördag kan ni se tävlingarna med start klockan 11.55 och från klockan 10.55 på söndag. På lördag sänds herrarnas höjdhopp från Kil med start 18.55.

arrangörens hemsida finns all övrig information ni kan behöva, bland annat:

Arrangören uppmanar ledare att ackreditera sig via den här länken. En medföljande ledare per aktiv gäller, övriga betalar inträde.

Köp era biljetter nu eller följ tävlingarna via Friidrottskanalens sändningar!

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter