Annons

Annons

Det händer på Stadion under Finnkampen

Finn Event 41 Ladda upp inför Finnkampen i vårt aktivitetsområde eller i Klubb Sverige-tältet.

FOTO: RYNO QUANTZ

Under Finnkampen kommer ni som publik kunna uppleva mer än själva tävlingarna. Direkt efter entrén vid Valhallavägen kommer ni mötas av flera olika aktiviteter som bland annat tävlingar, ansiktsmålning, intervjuer med landslaget, en supportershop och vårt Klubb Sverige-område.

Ta med hela familjen och kom lite tidigare till Stockholms Stadion 2–3 september för att tävla mot varandra, känna på atmosfären och ladda upp inför Finnkampen.

Svenska Friidrottsförbundets partners kommer till Finnkampen för att visa upp sina verksamheter och för att skapa ett härligt familjeområde tillsammans. Direkt till vänster efter entrén vid Valhallavägen hittar ni vårt område. Här kommer ni kunna göra olika aktiviteter för hela familjen och spendera mycket tid innan tävlingarna börjar.

Öppettiderna för aktivitetsområdet är 11.00 till 19.30 på lördag och 11.00 till 16.30 söndag. Läs mer om aktivitetsområdet här.

Ladda upp med Klubb Sverige

På lördag och söndag kan du ladda upp med hundratals andra svenska friidrottssupportrar på vårt Klubb Sverige-område. Vi får besök av landslaget för att snacka upp tävlingen och vårt supporterband Gul Front har utlovat fantastisk musik.

Klubb Sverige öppnar på lördagen redan vid lunchtid och det serveras mat och dryck under hela eftermiddagen i vårt Klubb Sverige-tält. Samtidigt pågår Ungdomsfinnkampen inne på Stadion, så varför inte varva uppladdningen med att se våra framtida stjärnor tampas med de finländska ungdomarna?

Ingen föranmälan eller entréavgift krävs till Klubb Sverige, det är fri entré för alla som köpt biljett till Finnkampen. Klubb Sverige-området finns direkt till höger efter entrén vid Vallhallavägen.

Ladda upp med oss och skapa den där fantastiska blå-gula känslan som kommer bära fram landslaget till nya segrar mot Finland.

2025 fyller Finnkampen 100 år och i samband med helgens Finnkamp lanserar vi jubileumströjan som går att köpa i supportershopen. Den som är eller blir medlem i Klubb Sverige får köpa tröjan för 129 kronor.

Klubb Sverige-området öppnar 13.00 på lördag och klockan 11.00 på söndag. Från 19.30 på lördag kommer det att vara efterfest med Gula Väggen. Läs mer och se hela tidsschemat här.

Här kan ni köpa biljetter till Finnkampen.

Hanna Strindhag 2023

Hanna Strindhag

Marknads- och tävlingskoordinator

070-043 12 95 hanna.strindhag@friidrott.se

Relaterade nyheter