Annons

Annons

Nu startar EYOF – följ tävlingarna live

EYOF Logga

I dag inleds EYOF, European Youth Olympic Festival, i slovenska Maribor och först ut av friidrottarna är Akilles Tegelbjaerg i killarnas tiokamp. Här hittar ni alla värdefulla länkar till mästerskapet som livestreamas på webben.

I fredags berättade några av de aktiva tillsammans med landslagsledare Lisa Hannula Virving, som då befann sig på pre-camp, om sina förväntningar inför mästerskapet.

Under måndagen drar mästerskapet i gång med flera svenskar redan den första dagen. Först ut under det inledande förmiddagspasset är Akilles Tegelbjaerg i killarnas tiokamp som följs av Olivia Lundberg som springer försök på 100 meter. Under eftermiddagen får vi se Ludvig Fredman i kulkvalet och Freja Bjerström springer final på 3000 meter.

Tävlingarna livestreams här.

Se tidsprogram och resultat här.

Hela den svenska truppen.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

IVM 2024 Sajt
Truppen till inomhus-VM presenterad: "En stark trupp"

Nu är den svenska truppen till inomhus-VM i Glasgow klar. Totalt räknar förbundskapten Kajsa Bergqvist med elva aktiva, fem kvinnor och sex män. "Det är en stark trupp med flera aktiva som kan vara med och slåss om de främsta placeringarna", säger Ka…

LÄS MER
Friidrottskanalen (1)
Friidrottskanalen öppnar för säsongen 2024

I samband med att inomhussäsongen dragit igång på allvar rullar även Friidrottskanalens sändningar från tävlingarna igång. Här hittar du aktuella sändningar för den närmsta tiden.

LÄS MER